Tekstijameja käsikirjoittajille

Ilmaisuversas järjestää keväällä ns. TEKSTIJAMEJA, joihin saattaa olla vielä muutama kirjoittajapaikka avoinna. Olkaa viivyttelemättä yhteydessä yhteyshenkilö Eeva Putroon, jos tahdotte mukaan: sijanije@gmail.com

Alla lisätietoja:

Ilmaisuverstas aloittaa vapaamuotoiset tekstijamit, joissa näytelmäkirjailijat ja käsikirjoittajat pääsevät näkemään keskeneräisiä tekstejään näyttämöllä toteutettuna. Ajatuksena on kokeilla ammattinäyttelijöiden ja halutessa myös ohjaajan kanssa lyhyitä tai pitkiä kohtaus- tai tekstiluonnoksia käytännössä. Kohtaukset kuvataan.

Työpajat ovat sunnuntaisin klo 18-21 ja alustavasti seuraavina päivinä:

- Helmikuun 6, 20, ja 27.

- Maaliskuun 20, 27.

- Huhtikuun 3, 17.

- Toukokuun 8,15 ja 22.

Demotyöpajat ovat erinomainen tilaisuus nähdä omat tekstinsä toteutettuna sekä tavata näyttelijöitä ja ohjaajia yhteisen työn äärellä.

Lisätietoja: www.ilmaisuverstas.net/kurssitJätä kommentti

Nimi (pakollinen)

Email (ei julkisteta, pakollinen)