Kategoriat
Uncategorized

Nainen ja elokuva -seminaari

NAINEN JA ELOKUVA -SEMINAARI

Tervetuloa kotimaisten naiselokuvantekijöiden tapaamiseen!

Artisokka-festivaalin yhteydessä järjestetään ensimmäinen kotimaisten naiselokuvantekijöiden tilaisuus. Seminaarin on tarkoitus saattaa naistekijöitä yhteen sekä pohtia kotimaisen elokuvan naiskuvaa, naistekijän identiteettiä sekä sitä, onko suomalaisessa elokuvakentässä tekijän sukupuolella merkitystä.

Tilaisuudessa on viisi ennalta pyydettyä puheenvuoroa arvostetuilta kotimaisilta tekijöiltä kameran molemmin puolin. Puhumassa ovat tuottaja Riina Hyytiä, ohjaaja Saara Saarela, käsikirjoittaja Raija Talvio, näyttelijä Vera Kiiskinen ja tutkija Anu Koivunen Tukholman yliopistosta. Lisäksi tilaisuudessa on tutustumismahdollisuus kahvitarjoilun aikana, sekä toivottavasti runsasta keskustelua yleisön kesken.

Seminaari on suunnattu naisille sekä pääsääntöisesti kotimaisten elokuva-alan järjestöjen jäsenille. Osallistumaan on kutsuttu Dokumenttikillan, Suomen elokuvaohjaajaliiton (SET), Suomen elokuvatuottajajien keskusliiton (SEK), Suomen audivisuaalisen alan tuottajien (SATU), Käsikirjoittajien killan, Suomen elokuva-ja videotyöntekijäin liiton (SET) sekä Näyttelijäliiton jäsenet. Myös Elokuva- ja lavastustaiteen sekä Teatteritaiteen laitokselta on kutsuttu osallistumaan opiskelijoita.

Tilaisuuden pääjärjestäjä on Dokumenttikilta yhdessä Artisokka-festivaalin kanssa. Suomen Kulttuurirahasto on tukenut tapahtumaa.

Tilaisuus järjestetään:

Perjantaina 30.3. klo 14-18 Bio Rex elokuvateatterissa

(kahvitauko noin klo 16.00-16.30)

 

10 euron osallistumismaksu kattaa tilaisuuden lisäksi kahvin ja pienen suolaisen tarjoilun.

Tilaisuuteen on rajattu osallistumismäärä, joten ilmoittaudu heti mukaan.

TOIMI NÄIN:

1. Ilmoittaudu 20.3 mennessä: kiltasihteeri@gmail.com.

2. Kuittausviestissä saat maksuohjeet

3. Saavu paikalle 🙂

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.