Kategoriat
Uncategorized

Tapaamaan MTV3:n ja Nelosen tilaajia

Hyvät käsikirjoittajat!

Noin vuosi takaperin tapasimme Yleisradion tilaajat ja tuottajat, joten nyt on aika jututtaa ja kuunnella myös kaupallisten kanavien edustajia.

Tiistaina 17.4 kirjailijatalo Villa Kiveen (Linnunlauluntie 7) saapuvat vieraaksemme Neloselta kotimaisten ohjelmien päällikkö Olli Suominen ja vastaava tuottaja Tea Panula sekä MTV3:n ohjelmajohtaja Jorma Sairanen ja kotimaisten ohjelmaostojen draamapäällikkö Sarita Harma.

Ajatuksena on vaihtaa ajatuksia puolin ja toisin. Kuinka tarjota ideaansa ja kenelle? Missä muodossa? Minkälaisia ohjelmapaikkoja on tarjolla? Minkätyyppisistä ideoista on ylitarjontaa? Mitä tarjotaan aivan liian vähän? Etsitäänkö jotakin erityistä?

Ilta etenee aikataulullisesti seuraavasti:

Klo 16:30         Tea Panula ja Olli Suominen / NELONEN

Klo 17.45         Tauko

Klo 18:00          Jorma Sairanen ja Sarita Harma / MTV3

Klo 19:15         Tilaisuus päättyy

Aikaisemman käytännön tapaan kerätään etukäteen (nimettömiä tai nimellisiä) kysymyksiä teiltä hyvät kiltalaiset. Nyt on erityisen oiva paikka kysyä ja sanoa, joten meilaa rohkeasti osoitteeseen: kiltasihteeri@gmail.com.

(Huomautan vielä, että tapaamme tällä kertaa Villa Kivessä. Älköön kukaan eksykö Komediasaliin.)

Sankoin joukoin paikalle! Tätä ei kannata ohittaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.