Kategoriat
Uncategorized

Sylvi-haku käynnistyi

SYLVI 2012 PALKINTOEHDOKASHAKU KÄYNNISTYI

– llmoita oma tai kollegasi teos mukaan 21.6.2012 mennessä!

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry jakaa jälleen Sylvi-käsikirjoituspalkinnon vuoden parhaalle elokuva- tai tv-käsikirjoitukselle.

Palkittava teos voi olla pitkän näytelmäelokuvan, televisioelokuvan tai televisiosarjan käsikirjoitus. Ensimmäisen kotimaisen fiktioelokuvan nimen mukaan nimetty SYLVI-palkinto myönnetään käsikirjoittajalle parhaasta käsikirjoituksesta nimenomaan tekstin perusteella.

Palkinnosta päättävät esiraati ja diktaattori. Esiraatiin vuonna 2012 kuuluvat Tuuve Aro, Outi Keskevaari ja Mikko Piela. Diktaattorina toimii Kalle Kinnunen.

Palkittavia teoksia voi ehdottaa Sylvi-palkinnon esiraadille 21.6.12 mennessä. Jokainen Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry:n tai Käsikirjoittajien Killan jäsen voi tehdä yhden ehdotuksen.

Palkittavaksi voidaan ehdottaa teoksia, joiden julkinen ensiesitys on tapahtunut 1.6.2011-31.5.2012 välisenä aikana. Julkisella ensiesityksellä tarkoitetaan elokuvateatteriensi-iltaa tai televisioesitystä. Televisioelokuvien ja televisiosarjojen osalta kyseessä on oltava ensiesitys.

Jos palkittavaksi ehdotetaan televisiosarjaa, jossa on yli kolme osaa, toimitetaan raadin luettavaksi sarjan konsepti ja yhden jakson käsikirjoitus. Arvioitavan jakson valitsee ehdotuksen tekijä.

Voittaja julkistetaan syksyllä omassa tilaisuudessaan. Palkintosumman suuruus on 5000€.

Ehdotukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: sylvi@sunklo.fi. Ilmoita viestissä käsikirjoittajan ja teoksen nimi sekä laita varsinainen käsikirjoitus pdf-muodossa liitteeksi.

Sylvi-palkinto jaetaan nyt toista kertaa. Viime vuonna palkittiin Jan Forsström ja Zaida Bergroth teoksesta Hyvä Poika.

Palkinnon arvo on 5000 euroa.

Lisätiedot: Karoliina Lindgren, puh. 040 705 8 864

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.