Kategoriat
Uncategorized

Käsikirjoitusfestivaali SCRIPT TAMPERE 2014

Script Tampere -käsikirjoitusfestivaali Tampereella 6.–7. maaliskuuta

Script Tampere on Tampereen elokuvajuhlien yhteydessä ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen käsikirjoitusfestivaali.

Luvassa on ajankohtaisia tekijävieraita Suomesta ja ulkomailta, elokuvanäytöksiä, seminaareja, verkostoitumistilaisuuksia, paneelikeskustelu sekä repliikkikaraoke, jossa yleisö saa tilaisuuden lausua mielirepliikkejään. Lisäksi Script Tampere kurkottaa käsikirjoitusteorian puolelle, kun audiovisuaalisen alan dramaturgit avaavat työnkuvaansa.

Festivaalin yhteydessä Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry jakaa SYLVI-palkintonsa viime vuoden parhaasta elokuvakäsikirjoituksesta. Palkinnon arvo on 5000 e ja sen jakaa tänä vuonna Jörn Donner. Esiraadissa olivat Jani Volanen, Elina Hirvonen ja Johanna Sinisalo. Kolme finalistia ovat Johanna Vuoksenmaa (21 tapaa pilata avioliitto), Matti Kinnunen (Miss Farkku-Suomi) ja Jari Olavi Rantala (8-pallo.)

Script Tampereen ohjelma on suunnattu paitsi kaikille elokuva- ja tv-käsikirjoittamisesta kiinnostuneille, myös alan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Osallistumismaksu (10 €) maksetaan torstaina 6.3. Plevnan Script Tampere infotiskille ennen
klo 10 alkavaa Viiden tähden tarinat -näytöstä. Ennakkoon ilmoittautuneet saavat tiskiltä lipun näytökseen. Script Tampereen infotiski siirtyy näytöksen jälkeen Hällä-näyttämön aulaan.

Ilmoittauduthan seminaariin viimeistään perjantaina 28.2.2014 sähköpostitse: ilona.natri@tamperefilmfestival.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry / Melli Maikkula

p. 044 338 8871, melli.maikkula@sunklo.fi

SCRIPT TAMPERE OHJELMAfinaali

Script tampere ohjelmakartta

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.