Kategoriat
Uncategorized

SYLVI 2013 palkintoehdokashaku käynnistyi

– Ilmoita oma tai kollegasi teos mukaan 30.8.2014 mennessä!

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry jakaa jälleen Sylvi-käsikirjoituspalkinnon vuoden parhaalle elokuva- tai tv-käsikirjoitukselle

Palkittava teos voi olla pitkän näytelmäelokuvan, televisioelokuvan tai televisiosarjan käsikirjoitus. Ensimmäisen kotimaisen fiktioelokuvan nimen mukaan nimetty SYLVI-palkinto myönnetään käsikirjoittajalle parhaasta käsikirjoituksesta nimenomaan tekstin perusteella.

Palkinnosta päättävät esiraati ja diktaattori. Esiraatiin  kuuluvat Heikki Kujanpää, Minna Haapkylä ja Tuomas Kyrö. Diktaattorina toimii Tove Idström.

Palkittavia teoksia voi ehdottaa Sylvi-palkinnon esiraadille 30.8.2014 mennessä. Jokainen Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry:n tai Käsikirjoittajien Killan jäsen voi tehdä yhden ehdotuksen.

Palkittavaksi voidaan ehdottaa teoksia, joiden julkinen ensiesitys on tapahtunut 1.6.2013-31.5.2014 välisenä aikana. Julkisella ensiesityksellä tarkoitetaan elokuvateatteriensi-iltaa tai televisioesitystä. Televisioelokuvien ja televisiosarjojen osalta kyseessä on oltava ensiesitys.

Jos palkittavaksi ehdotetaan televisiosarjaa, jossa on yli kolme osaa, toimitetaan raadin luettavaksi sarjan konsepti ja yhden jakson käsikirjoitus. Arvioitavan jakson valitsee ehdotuksen tekijä.

Voittaja julkistetaan syksyllä omassa tilaisuudessaan. Palkintosumman suuruus on 5000€.

Ehdotukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: sylvi@sunklo.fi. Ilmoita viestissä käsikirjoittajan ja teoksen nimi sekä laita varsinainen käsikirjoitus pdf-muodossa liitteeksi.

Sylvi-palkinto jaetaan nyt kolmatta kertaa. Viime vuonna palkittiin Johanna Vuoksenmaa teoksesta 21 tapaa pilata avioliitto.

Palkinnon arvo on 5000 euroa.

Sylvi-palkinto jaetaan keväällä 2015 Tampereen Elokuvajuhlien yhteydessä järjestettävillä Script Tampere-käsikirjoitusfestivaaleilla.

Lisätiedot:

kiltasihteeri@gmail.com

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.