Kategoriat
Uncategorized

Stand upia käsikirjoittajille!

Käsikirjoittajien Kilta järjestää jäsenilleen stand up -kurssin Komediasalissa 5.-6.11.2016

Kahden päivän aikana on tarkoitus avata komiikan perusteita ja opetella niin vitsien kirjoittamista, kuin sitä kamalampaakin osuutta: lavalla oloa. Kurssia luotsaa stand up -koomikko ja käsikirjoittaja Kaisa Pylkkänen.

Kurssin kulku:

La 5.11. Komediasali klo 11-16

Varatkaa myös lauantai-ilta komiikalle! Käydään katsomassa Kumpulan komediaklubilla miltä laji näyttää livenä. Lavalla eri tasoisia koomikoita aloittelijoista ammattilaisiin. Rento meno, omat juomat mukaan, liput 10€.

Su 6.11. Komediasali klo 12-16

Ja jottei jäisi pelkästään teoriaksi, järjestetään myöhemmin kuluvana vuonna vielä stand up -ilta, jossa kaikki halukkaat pääsevät lavalle yleisön eteen tekemään noin viiden minuutin keikan.

Tässä vaiheessa kurssin osallistujat voisivat jo alkaa miettiä aiheita joista haluavat tehdä juttuja, miettiä mikä teitä itseänne naurattaa. Mielellään saa myös kirjoittaa alustavasti vitsejä/ juttuja, joita voimme kehitellä ja käydä läpi kurssilla.

Tervetuloa!

Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten nopeat syö hitaat. Ilmoittautuminen alkaa PE 14.10. klo 10 ja siitä lukien nopeimmat mahtuvat mukaan. Kiintiö on 12 osallistujaa. Ilmoittautumiset osoitteeseen: kiltasihteeri@gmail.com

KURSSIN OSOITE: Meritullinkatu 33, 00170 HKI, 2 krs, sisäpiha

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.